Продавець Интернет-магазин "Agrosklad" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
57 відгуків

Інтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!

ул. Каштановая, Запоріжжя, Україна
+380 (66) 182-20-54
+380 (97) 316-11-23
Интернет-магазин "Agrosklad"
Гідророзподільник ГА-34000, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

В інтернет-магазині Agrobum ви зможете придбати секційний гідророзподільник ГА-34000, або РСМ-5.09.35.120. Призначений для встановлення в гідросистеми зерноприбиральних комбайнів СК-5М "Нива".
Цей 7-секційний розподільник золотистого типу, є одним із ключових елементів гідросистеми комбайну. Призначений для розподілу потоків робочої рідини через трубопроводи за системою, її зупинки, пуску та зміни напрямку. Призначений для 7 споживачів: гідроциліндри варіатора, підіймання жатки, підіймання мотовілу, гідроциліндру варіатора ходової частини, механізму зачищення повітрозабірника, а також двох гідроциліндрів відкриття й закриття копнювача.
Ці гідророзподільники ви зможете купити за вигідними цінами. Доставка по Україні здійснюється транспортними компаніями. Оплата за доставку проводиться згідно з тарифами обраного вами перевезення й безпосередньо залежить від ваги та габаритних розмірів товару.
Також компанія Agrobum надає весь комплекс  послуг із ремонту ваших гідророзподільників, як від  вітчизняних, так і від імпортних виробників. Капітальний ремонт із застосуванням спеціального діагностичного  та ремонтного обладнання. Низькі ціни та швидкість виконання робіт потішать Вас. Гарантія на ремонт 6 місяців.

Безкоштовна доставка товарів здійснюється тільки за 100% передоплату!

  • Ціна: 1 950 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner